miércoles, 20 de junio de 2007

DES DE BEAUFORT A SAISIES/ARAVIS/CORMET DE ROSELEND/ISERAN


saisies





meraillet/cormet







iseran






iseran / val d'isere





iseran


Anem ajustant el trajecte. Punt de fuga: Beaufort(Savoie). Colls: Saisies (1a), Aravis (2a), Cormet de Roselend+Meraillet (Hors Categorie) i Iseran (Hors Categorie). Més de 200 km. d'alta muntanya. El sostre alpí és l'Iseran (2770 m), només el supera el Restefonds (en termes de Tour de France) per damunt de Tourmalet i Galibier. FOTOS: Iseran, Cormet, Aravis, Saisies i localitat de Beaufort (per ordre invers).

1 comentario:

Anónimo dijo...

Sala & Pagès,
l'anunci del vostre viatge estiuenc em posa les dents llargues i em recorda el meu i del LLorenç Pros l'estiu de 2002 (Ginebra a Niça). Quantes imatges viuen a cada revolt del Cornet, Saiisies, Iseran... Uf!
Abans de la vostra marxa m'agradaria convidar-vos a un petit entrenament pirinenc, cicloturista i romàntic.
Dissabte vinent, 30 de juny, el vell amic comú Xavier Moreno, convertit també al cicloturisme, ve a Catalunya i me l'emporto a fer la Ruta de les Tres Nacions (Puigcerdà, La Seu, Envalira, Pimorent, Puigcerdà).
A la Cerdanya hi tinc un petit refugi on podem sopar, fer nit i passar-nos el dissabte pedalant, xerrant vivint intensament la primavera pirinenca.
No serem gaires, tres o quatre a més de vosaltres, si voleu, tots amb la mateixa idea, amb el mateix pensament en l'art de la biciceta.
Si voleu venir per mi serà un honor. Digueu-me alguna cosa a través del vostre bloc o del meu eltourmalet.blogspost.com.
Salut i pedals