lunes, 26 de noviembre de 2007

LA TRANSALPINA 2008





































El parc nacional del Queyras, just al límit amb Itàlia, ens permet fer camp base a la cruïlla de les rutes de l'IZOARD, VARS, AGNELLO. De moment plantem fotos sucoses al blog.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

vostes creun que jo i la meva cadira de rodes manual podren fer aquesta ruta o conformarme amb les magnifiques fotos.Salutacions
anamorgana

Anónimo dijo...

tot va sobre rodes, no us penseu. una abraçada.

Genis dijo...

Hola!!

Aquest estiu si tinc vacances de 3 setmanes vull fer la transalpina, la ruta clàssica des de Thonon a Menton. Canviaré alguns ports i n'afegiré d'altres en funció dels que cregui més mítics del Tour. Per exemple, en comptes de fer el coll de Gets vull fer el Joux Plane. M'agradaria que m'informessis d'on es troben situats dos monuments del Tour. Voldria saber en quina zona es troba el monument a Henri Desgrange, el creador del Tour, Es troba entre el coll del Telegraf i el coll del Galibier o es troba a l'altra vessant, és a dir, entre el coll del Galibier i el coll del Lauteret. L'altre monument que no tinc clar on és troba és el que està dedicat als ciclistes Coppi i Bobet. De fet són dos plaques que estan dedicades a aquests dos corredors. Es troben al coll de l'Izoard, però m'agradaria saber a quina vessant es troben.
La casse Déserte es troba a la vessant ja descendint en direcció cap al coll de Vars. Em sabries dir a quina vessant es troben aquestes dos plaques? a la vessant de la casse Déserte o a la vessant del costat de Briançon.
Si t'interessa saber quin és el meu full de ruta, te'l passo per meil, el meu meil es genispp@yahoo.es