miércoles, 16 de mayo de 2007

EN BICICLETA PER PREMIÀ DE MAR


LA COALI REIVINDICA EL CICLISME

Aquest diumenge, 20 de maig, tindrà lloc un simbòlic acte ciclociutadà a Premià de Mar. Ja sabeu que vivim temps electorals i que alguns ciclistes estem dins del projecte d'ICV-EUiA-EPM. Els temes de la mobilitat estan lligats, entre d'altres coses, al nostre vehicle preferit: LA BICICLETA. Pensem que la "ciclistització" de l'espai públic necessita mesures a escala local (el tema de les carreteres és l'altra gran assignatura pendent).


La secció velopèdica de la COALI acompanyarà al QUIM CAIMEL en la seva passejada en bicicleta pels carrers de Premià de Mar. El diumenge 20 de maig a les 11.30 hores ens trobem darrera de l'Ajuntament i acabem a les 13.00 hores a les places de l'Endalet i de Mercè Rodoreda.


Demanem el vot per ICV-EUiA-EPM i per el QUIM CAIMEL.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

felicito els ciclistes forts i em sumo a la bicicletada per en QUIM CAIMEL, votaré ICV.

Anónimo dijo...

cada dia em doneu una nova sorpresa aquests rojos, per terra, mai i aire, us voto

Anónimo dijo...

moleu molecularment, felicitats nanos

Anónimo dijo...

em va agradar anar a la passejada en bici per premià i comprovar que es poden fer quasi 10 km tranki, la vostra idea de ICV és factible i els altres han de prendre cartes "al asunto". diumenge votaré QUIM.

ciclopata dijo...

al seguent link hi trobareu fotografies de la pedalada del del 20 de maig per la vila de Premià de Mar. Una idea excel.lent

http://www.ciclopatas.com/links.htm