jueves, 31 de mayo de 2007

LES BICICLETES HAN DE LLUÏR


R.Sala & Àngel entrem en la fase decisiva per fer un estiu de ciclisme profitós i expansiu. L'Alta Savòia, els Pirineus, etc. Aquest hivern hem fet els deures. La primavera del Sala ha estat intensa, la de l'Àngel ha estat irregular (les eleccions s'han acabat). Toca pedalar!

(a la foto una Pinarello com la de l'Àngel)



miércoles, 16 de mayo de 2007

EN BICICLETA PER PREMIÀ DE MAR


LA COALI REIVINDICA EL CICLISME

Aquest diumenge, 20 de maig, tindrà lloc un simbòlic acte ciclociutadà a Premià de Mar. Ja sabeu que vivim temps electorals i que alguns ciclistes estem dins del projecte d'ICV-EUiA-EPM. Els temes de la mobilitat estan lligats, entre d'altres coses, al nostre vehicle preferit: LA BICICLETA. Pensem que la "ciclistització" de l'espai públic necessita mesures a escala local (el tema de les carreteres és l'altra gran assignatura pendent).


La secció velopèdica de la COALI acompanyarà al QUIM CAIMEL en la seva passejada en bicicleta pels carrers de Premià de Mar. El diumenge 20 de maig a les 11.30 hores ens trobem darrera de l'Ajuntament i acabem a les 13.00 hores a les places de l'Endalet i de Mercè Rodoreda.


Demanem el vot per ICV-EUiA-EPM i per el QUIM CAIMEL.

viernes, 4 de mayo de 2007

CICLISME BRITÀNIC











Estampes normals a Yorkshire. El ciclisme integrat. Centenars de carrils i pistes. Nens a l'escola dalt de la bicicleta. Moltes bicis híbrides. Molta gent en bicicleta. Una meravella. La terra de la revolució industrial, les mines de carbó, les novel·les de les Brontë, el Northern Soul...

La bicicleta anglesa per excel·lència: RALEIGH (fabricada a Nottingham), hi havia un mític club professional anglo-holandes dels 70-80 amb el nom de TI-RALEIGH.